Ranga PSI

Ranga PSI se foloseste la lucrarile de degajare sau demolare necesare patrunderii in constructii sau alte incinte, in caz de incendii sau catastrofe, de catre formatiile de pompieri.

Categorii: , Etichetă:

Descriere

Ranga PSI

Ranga PSI din otel. Este comercializata de noi si este foarte necesara pentru minimul de dotare pentru prevenirea si ulterior stingerea inceputurilor de incendii. Dimenisunile ei: lungimea de 1200 mm, diametrul de 22 mm si masa de  3 kg. In timpul incendiilor se intampla ca unele cai de acces sa fie obturate. Alteori pur si simplu se intampla ca intrarea in casa respectiva sau apartamentul respectiv sa fie  blocat de o usa. O astfel de ranga este foarte utila pompierilor care o vor folosi pentru a forta intrarea in incinta respectiva sau pentru a sparge usa pur si simplu si patrunderii rapide in interior pentru a suprima incendiul.

ranga psi
ranga PSI stingator-incendiu.ro

Ranga se foloseste la lucrarile de degajare sau demolare necesare patrunderii in constructii sau alte incinte, in caz de incendii sau catastrofe, de catre formatiunile de pompieri sau de catre unitati civile de stingerea incendiilor. De aceea ele trebuie sa existe ca si dotare in pichetul PSI la fiecare dispozitiv.

Comercializam o serie intreaga de accesorii PSI necesare dotarii oricarei companii.

Pe langa ranga se mai utilizieaza si urmatoarele accesorii PSI si anume: lopata PSI, galeata PSI, topor – tarnacop PSI si o serie intreaga de furtunuri pecum si lazi de nisip PSI pe care le puteti gasi si comanda in celelalte sectiuni ale site ului Stingator-incendiu.ro

Ea nu este vopsita in rossu spre deosebire de celelalate accesorii PSI.  Este indicat a fi tinuta intr-un rastel PSI sau in pichetul PSI special construit pentru astfel de accesorii PSI. Rastelurile PSI exterioare nu le mai comercializam intrucat furnizorul arenuntat la ele avand o cerere mica. Dar se pot executa la comanda. Daca aveti nevoie de rastel PSI exterior nu ezitati sa ne contactati. Va vom taspunde imediat si vom incerca sa va ajutam cu un numar de telefon de la producator.