Verificari stingator

Verificarea, repararea si reincarcarea stingatoarelor de incendiu este obligatorie. Ea  se face la fiecare an daca nu exista dispozitii specifice.
Se pot face lucrari de verificare, reincarcare si reparare a stingatoarelor de incendiu. Fac exceptie stingatoarele care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera. Aceste lucrari de verificare se efectueaza  doar de catre personal care detine certificat de competenta profesionala in acest sens. Tipurile de stingatoare pentru care se executa verificarea sunt: stingatoarele cu pulbere – tip P, stingatoarele cu spuma mecanica – tip SM, si stingatoarele cu CO2 – tip G.
Pentru a solicita oferta de verificare stingatoare trimiteti numarul de stingatoare de verificat si tipul lor trimiteti o solicitare pe email.

Verificare stingatoare

clasificarea stingatoarelor de incendiu
clasificarea stingatoarelor de incendiu

Obs:  in Bucuresti dar mai ales in tara, in functie de orasul beneficiarului si conditiile de livrare produsele poate si serviciile fi livrate, efectuate si facturate fie de noi, fie catre companiile partenere aflate in teritoriu la acelasi pret.  Aceste colaborari sunt facute pentru a asigura o livrare cat mai rapida si un pret de transport cat mai bun. Acest lucru vi se va comunica in momentul in care stabilim comanda. Dupa ce solicitati preturi pe unul dintre site-urile noastre prin e-mail sau telefonic, va vom contacta pentru o confirmare telefonica ulterioara asupra pretului si disponibilitatii produselor sau serviciilor respective in orasul dvs. La produsele si serviciile la care nu este afisat pretul acesta este negociabil si este disponibil la cerere in ziua respectiva. Sunati la tel: 0723337363 sau folositi formularul din site.

Afișez toate cele 3 rezultate