Informatii despre hidranti

Aici puteti afla cateva informatii  despre hidranti. Gama noastră larga de hidranți subterani si hidrantisupraterani se utilizeaza cu succes la conectarea sistemelor de distribuție a apei. Ei suporta o presiune de până la 10 bari. Acesti hidranti se utilizeaza pe scară largă pentru echipamente de stingere a incendiilor. Deasupra solului, hidranții sunt folosiți pentru conectarea furtunurilor de stingere a incendiilor. De asemeni se pot conecta pompele cu hidrantii subterani.

Coturi cu picior

Toate tipurile de hidranti au accesorii, precum sunt coturile cu picior, utilizate pentru cuplarea hidranților subterani și supraterani la sistemele de distribuție a apei.  Coturile cu picior asigura o fixare etanșă la conductă.

Cutiile de hidranti

Cutiile de hidranți sunt se utilizeaza pentru a proteja hidranții subterani. Fabricate din fier ductil, acestea sunt extrem de eficiente în protejarea împotriva coroziunii.

 Comercializam hidranti  subterani  si de suprafata de calitate foarte buna, la standarde europene pentru stingerea incendiilor.

De asemeni ne puteti solicita solutii complete referitoare la hidranti, astfel: hidranti

Informatii despre hidranti acum si pe site-ul Stingator-incendiu.ro
Informatii despre hidranti acum si pe site-ul Stingator-incendiu.ro

subterani, hidranti echipati complet cu cot cu picior si cutie de protectie; hidranti supraterani si hidranti supraterani echipati cu cot cu picior; cutii de hidrant de interior sau cutii de hidrant echipate cu  furtun, robinet, tambur si teava de refulare ( cu sau fara robinet ).
Hidrantii de suprafata sunt utilizati ca echipamente si sisteme de stingere a incendiilor, si sunt racordati la retelele de alimentare cu apa potabila cu ajutorul flanselor de legatura conform standardelor in vigoare.
Va oferim hidranti supraterani DN 80 si DN 100 echipati cu cot cu picior. Toate suprafetele care intra in contact cu apa potabila sunt protejate cu vopsea epoxidica.
Protectia la inghet este necesara si obligatorie pentru orice  hidrant si se realizeaza automat, imediat ce s-a inchis ventilul.
Hidrantii subterani permit racordarea unui hidrant portativ in cazul interventiilor pentru stins incendii.