Stingator P12, avizat IGSU

Stingatorul cu pulbere presurizat P12 ( stingator P12 ) se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V.

Descriere

Stingatorul P12, avizat IGSU este un stingator cu pulbere presurizat P12 -E | P12-20 Focar 34A 144B ( stingator P12 ), avizat IGSU se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V.

Stingator P12, avizat IGSU

stingator
stingator

Corpul stingatorului  este executat din tabla de otel  prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu.

Este prevazut cu un robinet  care este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune.

Agentul de stingere – pulbere ecologica uscata universala ABC-E 40% care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Pulberea nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.

Gazul de propulsare este azotul (N2), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.

Presiune de lucru a acestui tip de stingator este de 14 bar

Presiune de proba in cazul acestui stingator este de  25 bar

Control presiune se face vizual pe un manometru instalat in partea superioara a stingatorului.

Temperatura admisa pentru pastrarea acestui tip de stingator este in intervalul -20°C … + 60°C

Focar tip: 5A 21BC

Dimensiunile acestui tip de stingator (ØxH): 80×325

Greutate stingatorului (kg): 10 kg

Cantitate de pulbere(kg): 12 kg

Timpul de descarcare: 6 sec

L. min. jet(m): 3 metri