Instalatii de stingere a incendiilor

Instalatii de stingere a incendiilor.

Instalatii de stingere  a incendiilor. Va oferim solutii tehnice potrivite pentru stingerea incendiilor in zonele care necesita un regim de protectie speciala. Agentii de stingere gazosi folositi de noi sunt siguri pentru mediu si ofera o protectie rapida si fiabila a bunurilor materiale si a vietii . Special adaptate la aplicatiile individuale , ele lupta cu incendiile fara efecte secundare si fara impact negativ asupra obiectelor protejate.

instalatii de stingere pe instalatii-stingere.ro
instalatii de stingere pe instalatii-stingere.ro

Pentru a proteja mediul inconjurator, va putem recomanda utilizarea gazelor naturale obtinute din atmosfera si gaze sintetice care sunt prietenoase cu acesta. Focul se stinge prin inlocuirea Oxigenului din incintele-zonele care trebuiesc protejate, cu gaze inerte precum: Argon, Azot , Dioxid de Carbon, combinatii ale acestora ( Inergen ), sau prin absorbtia de caldura de catre gazele sintetice ( Novec ).

Exista o multitudine de instalatii de stingere a incendiilor. Orice fel de sisstem ar fi el trebuie sa corespunda unor cerinte minime fie ca este un sistem cu hidranti, cu gaze sau cu aerosoli etc.

Instalatiile de stins incendiile trebuie sa corespunda urmatoarelor cerinte principale:

  • sa fie oricand in stare de functionare;
  • sa nu intensifice prin functionarea lor arderea;
  • sa fie sigure in functionare si sa aiba vitalitate ridicata;
  • sa actioneze asupra focarului de incendiu astfel incat sa excluda posibilitatea reaprinderii;
  • sa aiba mijloace de actionare locala si de la distanta, si posibilitati de control;
  • sa nu fie periculoase pentru om;
  • substantele stingatoare sa nu provoace corodarea instalatiilor si constructiilor afectate, sa nu fie deficitare si sa-si mentina proprietatile stingatoare dupa o depozitare indelungata.

Verificarea instalatiilor de stingere este obligatorie si se face periodic. verificarile se trec in dosarul instalatiei care se prezinta personalului IGSU care vine sa controleze periodic  aceste instalatii.

  • Pentru verificari periodice ale instalatiilor de stingere a incendiilor nu ezitati sa ne contactati ca sa putem face o programare in prealabil.