Verificarea, repararea si reincarcarea stingatoarelor de incendiu este obligatorie si se face la fiecare an daca nu exista dispozitii specifice.
Se pot face lucrari de verificare, reincarcare si reparare a stingatoarelor de incendiu, cu exceptia celor care contin anumite gaze fluorurate cu efect de sera. Aceste lucrari sunt efectuate numai de catre personal care detine certificat de competenta profesionala in acest sens. Tipurile de stingatoare pentru care se executa verificarea sunt: stingatoarele cu pulbere – tip P, stingatoarele cu spuma mecanica – tip SM, si stingatoarele cu CO2 – tip G.
Pentru a solicita oferta de verificare stingatoare trimiteti numarul de stingatoare de verificat si tipul lor, precum si starea in care se afla folosind formularele de pe site sau direct printr-o solicitare pe e-mail la adresa contact@extinctoare.ro apoi o sa va contactam pentru a va da toate detaliile.

Verificare stingatoare

Obs: Pentru a va putea oferi serviciile cele mai bune si a va asigura o livrare rapida si un pret cat mai bun atat in Bucuresti dar mai ales in tara, in functie de orasul beneficiarului si conditiile de livrare produsele poate si serviciile fi livrate, efectuate si facturate fie de noi, fie catre companiile partenere aflate in teritoriu la acelasi pret. Acest lucru vi se va comunica in momentul in care stabilim comanda. Dupa ce solicitati preturi pe unul dintre site-urile noastre prin e-mail sau telefonic, va vom contacta pentru o confirmare telefonica ulterioara asupra pretului si disponibilitatii produselor sau serviciilor respective in prasul dvs. La produsele si serviciile la care nu este afisat pretul acesta este negociabil si este disponibil la cerere in ziua respectiva. Sunati la tel: 0723337363 sau folositi formularul din site.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.